آئین گرامیداشت شهدای رسته مخابرات و الکترونیک ارتش در ساری برگزار شد
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 65
نویسنده : علی

 وی با بیان اینکه امروز با استقامت و صبوری خانواده های شهدا و حفظ ارزش های اسلامی و انقلابی ،نظام جمهوری اسلامی  به  سمت  توسعه و پیشرفت در حرکت است، اظهار داشت: خانواده های شهدا با پیروی از  خط ولایت و امامت ،آرمان های شهدا را در جامعه نهادینه می کنند.
امیر محمد خوشبخت رزمنده دوران جنگ تحمیلی و فارغ التحصیل  رشته مخابرات و الکترونیک با ذکر خاطراتی از سربازان شهید رسته الکترونیک و نقش موثر آنها در انجام عملیاتها، یاد و خاطره  آنهارا گرامی داشت. 
امیر سرتیپ دوم عسکری مشاور عالی فرماندهی کل ارتش و دبیر همایش نیز طی سخنانی گفت: نیروهای مخابراتی به منزله سلسله اعصاب و مغز ارتش محسوب می‌شوند.
وی در ادامه افزود: مجموعه الکترونیک در سال های اول جنگ جزو تخصص ویژه و حساس بود و همزمان با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و خروج مستشاران خارجی در حوزه قطعات الکترونیکی تحریم شدیم که با تعهد، پشتکار و ایثار جوانان متخصص این رسته توانستیم تحریم ها را بی اثر کرده و پشتیبانی موثری در عرصه دفاع مقدس داشته باشیم.
وی در ادامه افزود: در دوران دفاع مقدس هیچ عملیاتی بدون ارتباط و مخابرات شکل نگرفت. هر چند نقش و جایگاه مخابرات هیچگاه به خوبی شناخته و دیده نشده است این در حالی است که بحث مخابرات جزوی از اجزای لاینفک انجام عملیات‌ها به شمار می‌رفت.
مشاور عالی فرمانده کل ارتش در بخشی دیگری از سخنانش اظهار کرد: مخابرات در برگ برگ صفحات تاریخ دفاع مقدس جایگاه اساسی داشته است زیرا با انجام اقدامات حیاتی از جمله برقراری انواع تماس‌های مخابراتی ضروری، فرماندهان عالی‌رتبه جنگ را در هدایت نیروها و در نهایت تحقق اهداف نظام یاری کرد. از سوی دیگر ارتباطات رکن اجرای تمامی ماموریت‌ها بوده است. بر همین اساس است که نیروهای مخابرات به منزله سلسله اعصاب و مغز ارتش محسوب می‌شوند.
وی در ادامه با اشاره به رشادت‌های شهدای مخابرات اظهار کرد: اگر این رشادت‌ها و ایثارگری‌ها به مردم معرفی شوند، بیشترین و بهترین نتایج را خواهد داشت.
 دبیر اجرایی این همایش، یادآوری خاطره شهدا و هدف برگزاری این نوع همایش ها را انتقال تجارب، ایثار و از خودگذشتگی شهدا به نسل جوان و سفیران فرهنگی آینده خواند و تصریح کرد: هر جامعه نیاز به الگو و پیش آهنگ دارد و الگوی جامعه ما شهدا هستند که مظهر ایثار و فداکاری می باشند چرا که اقدامی بالاتر از شهادت وجود ندارد و با توجه به اینکه نسل امروز با دوران دفاع مقدس فاصله سنی زیادی دارند برگزاری این گونه همایش ها موجب آگاهی نسل جوان و الگویی برای تبیین اهداف و از خود گذشتگی شهدا می شود.
امیرسرتیپ عسگری اظهار کرد: رسته مخابرات در دوران دفاع مقدس 533 شهید پایور، 2500 شهید وظیفه در رسته مخابرات و الکترونیک، هفت مفقودالاثر و 30 آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است و 1400 جانباز این رسته نیز از یادگاران دفاع مقدس محسوب می‌شوند.
 همچنین در این همایش از چند نفر از مادران، همسران و فرزندان شهدای رسته الکترونیک ارتش جمهوری اسلامی قدر دانی شد.



:: برچسب‌ها: شهید ، دماوند ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: